Het is onze taak om altijd het beste product aan onze klanten te leveren – afgestemd op de geselecteerde voedingsmiddelen en toepassingen

030 307 4032
contact@gerlicher.nl
Volg ons op Instagram
Search
Title Image

Eigen productie

Home/Eigen productie
SMAKELIJKER | GEZONDER | BETROUWBAARDER

EIGEN PRODUCTIE. MADE IN GERMANY.

De kwaliteit van onze premium frituuroliën begint bij GERLICHER op de locatie Genthin in Saksen-Anhalt.

ONZE LOCATIE IN GENTHIN

De centrale productielocatie van onze premium oliën bevindt zich in het hart van Duitsland.

Wij kunnen u door deze centralisering een constante kwaliteit van onze oliën en een snelle levering garanderen. Bestel vandaag nog de bij u passende GERLICHER premium frituurolie en overtuig uw klanten met een nieuwe smaakkwaliteit.

SMAKELIJKER EN GEZONDER

Alle GERLICHER premium frituuroliën worden volgens speciaal ontwikkelde recepten geproduceerd, gefractioneerd en geleverd aan onze vestigingen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Er is geen ruimte voor genetische manipulatie, kunstmatige smaakstoffen of geharde vetten in onze eersteklas frituuroliën.

BETROUWBAARDER

Met meer dan 35 jaar kennis en ervaring kunnen wij u de frituurolie bieden die het beste bij uw doeleinden past. Het volledige productiepersoneel van GERLICHER is opgeleid en gespecialiseerd om uw eersteklas frituuroliën te produceren en fractioneren. Om volledige traceerbaarheid te garanderen, hebben alle jerrycans een batchcode. Bovendien worden onze producten continu geanalyseerd door het onafhankelijke testlaboratorium van ÖHMI Analytik GmbH. Onze productie in Genthin is gecertificeerd volgens de DIN-norm ISO 22000.

DUURZAMER

Wij recyclen elke jerrycan die u aan ons retourneert. De jerrycans met het gebruikte frituurvet worden geleegd en vervolgens ofwel gewassen en hergebruikt ofwel klein gemaald en als grondstof voor nieuwe producten gebruikt. Met ons Fatback®-systeem besparen wij samen met onze klanten ongeveer 200 ton CO2 per jaar. Het gebruikte frituurvet wordt door ons verwerkt tot waardevolle biodiesel conform onze REDCert-certificering (2009/28/EG).

DUURZAMER

ONS FATBACK®-SYSTEEM

GERLICHER recyclet gebruikte frituuroliën op een ecologisch verantwoorde manier met de gepatenteerde FatBack-cyclus: wij voorzien onze klanten van nieuwe eersteklas frituuroliën en halen deze na gebruik weer op voor verdere verwerking. De gebruikte frituuroliën worden vervolgens binnen onze eigen onderneming verwerkt tot biodiesel. Op deze manier kunnen de gebruikte grondstoffen volledig duurzaam worden ingezet – van friet tot brandstof. Maar niet alle biodiesel is hetzelfde; er zijn verschillen in de mate van duurzaamheid. Specifiek voor de productie van biodiesel kunnen verschillende oliegewassen, zoals koolzaad, worden verbouwd – van gewas tot brandstof.