Het is onze taak om altijd het beste product aan onze klanten te leveren – afgestemd op de geselecteerde voedingsmiddelen en toepassingen

030 307 4032
contact@gerlicher.nl
Volg ons op Instagram
Search
Title Image

Eigen productie

Home/Eigen productie
SMAKELIJKER | GEZONDER | BETROUWBAARDER

EIGEN PRODUCTIE. MADE IN GERMANY.

De kwaliteit van onze premium frituuroliën begint bij GERLICHER op de locatie Genthin in Saksen-Anhalt.

ONZE LOCATIE IN GENTHIN

De centrale productie van onze verse Premium frituuroliën bevindt zich in het hart van Duitsland.

Door deze centralisatie kunnen wij u een constant hoge kwaliteit van onze oliën en een snelle levering garanderen. Bestel vandaag nog de juiste GERLICHER Premium frituurolie en overtuig uw klanten met een nieuwe smaakkwaliteit.

SMAKELIJKER EN GEZONDER

Alle GERLICHER Premium frituuroliën worden volgens speciaal ontwikkelde recepten geproduceerd, gefractioneerd en geleverd aan onze vestigingen in Duitsland, Oostenrijk en Nederland. In onze hoogwaardige frituuroliën is geen sprake van genetische manipulatie, kunstmatige smaakstoffen of gehydrogeneerde vetten.

BETROUWBAARDER

Meer dan 35 jaar knowhow en ervaring stellen ons in staat u de beste frituurolie voor uw wensen aan te bieden. GERLICHER heeft in de productie alleen opgeleide specialisten in dienst, die uw Premium frituuroliën produceren en fractioneren. Om een volledige traceerbaarheid te garanderen, zijn alle jerrycans voorzien van een batchcodering. Bovendien worden onze producten permanent geanalyseerd door het onafhankelijke testlaboratorium van ÖHMI Analytik GmbH. Onze productie in Genthin is gecertificeerd volgens de DIN-norm ISO 22000.

DUURZAMER

Wij recyclen elke jerrycan die we van u terug ontvangen. De jerrycans met het gebruikte frituurvet worden geleegd en vervolgens ofwel gereinigd en opnieuw ingezet voor de inzameling van gebruikt frituurvet, ofwel na lediging vermalen en verwerkt tot grondstof voor nieuwe producten. Met ons Fatback®-systeem besparen we, samen met onze klanten, ongeveer 200 ton CO2 per jaar. Het gebruikte frituurvet wordt door ons verwerkt en vervolgens omgezet in waardevolle biodiesel in overeenstemming met onze REDCert-certificering (2009/28/EG).

DUURZAMER

ONS FATBACK®-SYSTEEM

Heeft u zich ooit afgevraagd wat er eigenlijk gebeurt met frituurolie na gebruik?

GERLICHER recyclet gebruikte frituurolie op een ecologisch verantwoorde manier met onze gepatenteerde FatBack cyclus: Wij leveren onze klanten verse Premium frituurolie en zamelen deze na gebruik in voor verdere verwerking. De gebruikte frituurolie wordt vervolgens intern verwerkt tot biodiesel. Op die manier kunnen de gebruikte grondstoffen op een volledig duurzame manier worden gerecycled – van friet tot brandstof. Maar niet alle biodiesel is hetzelfde, hierin zijn namelijk verschillen in de mate van duurzaamheid. Diverse oliehoudende planten, zoals koolzaad, kunnen speciaal worden geteeld voor de productie van biodiesel – van het veld tot brandstof.