Het is onze taak om altijd het beste product aan onze klanten te leveren – afgestemd op de geselecteerde voedingsmiddelen en toepassingen

030 307 4032
contact@gerlicher.nl
Volg ons op Instagram
Search
Title Image

Levering en inzameling

Home/Levering en inzameling
BETROUWBAARDER

VOLLEDIGE SERVICE: ZOWEL LEVERING ALS INZAMELING

Met ons eigen wagenpark en 25 vestigingen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk leveren wij u direct op het individueel afgesproken tijdstip de beste kwaliteit - of het nu in de kelder of in de keuken is, wij brengen uw nieuwe frituurolie naar de gewenste locatie en nemen de gebruikte olie direct mee.

Gerlicher insameling frituurolie jerrycan

ONZE GERLICHER JERRYCANS

Onze zelf ontwikkelde, recyclebare jerrycans bieden een ruimtebesparende oplossing, aangezien de jerrycans stapelbaar zijn.

Nadat u de friteuse met de nieuwe frituurolie uit de jerrycans heeft gevuld, zijn de jerrycans geschikt voor het inzamelen van de gebruikte frituurolie. Dankzij de meegeleverde trechter is het hygiënisch en schoon vullen mogelijk. Geurloze opslag wordt mogelijk gemaakt door de eenvoudige schroefdop.

DUURZAMER

ONS FATBACK®-SYSTEEM

Heeft u zich altijd al afgevraagd wat er eigenlijk met frituuroliën gebeurt nadat ze zijn gebruikt?

GERLICHER recyclet gebruikte frituuroliën op een ecologisch verantwoorde manier met de gepatenteerde FatBack-cyclus: wij voorzien onze klanten van eersteklas frituurolie en halen deze na gebruik weer op voor verdere verwerking. De gebruikte frituuroliën worden vervolgens binnen onze eigen onderneming verwerkt tot biodiesel. Op deze manier kunnen de gebruikte grondstoffen volledig duurzaam worden ingezet – van friet tot brandstof. Maar niet alle biodiesel is hetzelfde; er zijn verschillen in de mate van duurzaamheid. Specifiek voor de productie van biodiesel kunnen verschillende oliegewassen, zoals koolzaad, worden verbouwd – van gewas tot brandstof.

VAN HET VELD TOT FRIET TOT BRANDSTOF

We nemen een absoluut duurzame weg en gebruiken onze grondstoffen meerdere keren: eerst verwerken we geselecteerde, hoogwaardige plantaardige oliën in perfect op elkaar afgestemde recepten tot onze eersteklas frituuroliën. Pas na gebruik in de horeca verwerken we de gebruikte frituurolie tot biodiesel.

24 KEER OM DE WERELD IN EEN MIDDENKLASSE AUTO ...

... is de route die mogelijk gemaakt wordt door 100% recycling van de gebruikte jerrycans. Bijna 500.000 kg plastic wordt hiermee bespaard. Alleen dit leidt al tot een reductie van de CO2-uitstoot van bijna 235.000 kg.

EN OOK U HEEFT HIER AAN BIJGEDRAGEN

Bij ons geniet u niet alleen op een lekkere en gezonde manier van gefrituurd eten, maar levert u ook een bijdrage aan het milieu.

frituurolie jerrycan