Het is onze taak om altijd het beste product aan onze klanten te leveren – afgestemd op de geselecteerde voedingsmiddelen en toepassingen

030 307 4032
contact@gerlicher.nl
Volg ons op Instagram
Search
Title Image
Home/Over ons
a
GERLICHER

SMAKELIJKER. GEZONDER. BETROUWBAARDER.

Restaurant, hotelkeuken, kantine, cafetaria of voedselproducent: in de horeca en industriële levensmiddelenproductie spelen plantaardige frituuroliën - en hun kwaliteit - een essentiële rol.

Unieke recepten en onze eigen productie garanderen premium frituuroliën die niet in de handel verkrijgbaar zijn.

Onze plantaardige premium frituuroliën bevatten een breed scala aan hoogwaardige vetzuren en een minimum aan transvetzuren. Ze zijn vrij van kunstmatige smaak- en kleurstoffen en genetische manipulatie.

U kunt op ons vertrouwen - onze chauffeurs bevoorraden u met ons eigen wagenpark. Met onze 25 vestigingen zijn we altijd dichtbij.

DUURZAMER

De ingezamelde gebruikte frituuroliën worden binnen de ondernemingsgroep tot duurzame biodiesel verwerkt.

SMAKELIJKER. GEZONDER. BETROUWBAARDER

DAT IS GERLICHER

GERLICHER heeft de taak om klanten altijd het beste product te leveren – afgestemd op de geselecteerde voedingsmiddelen en toepassingen. Landelijk worden de producten geleverd door specialisten van GERLICHER premium frituuroliën.

Het succesverhaal van GERLICHER begon 1985 in Berlijn. Sindsdien hebben steeds meer restauranthouders de allround service en productkwaliteit van GERLICHER ontdekt. Dankzij onze 25 vestigingen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk kunnen wij zorgen voor een landelijke en stipte levering en inzameling van de frituuroliën. Meer dan 18.000 tevreden klanten maken deel uit van ons klantenbestand en dat aantal stijgt dagelijks. Ook sterrenchefs waarderen de kwaliteit van de eersteklas frituuroliën en behoren tot onze klanten.

Kwaliteit en service komen bij ons op de eerste plaats. Daarom laten wij de kwaliteit van onze eersteklas frituuroliën regelmatig door een onafhankelijk testlaboratorium (ÖHMI) bevestigen. De frituuroliën worden door onszelf geproduceerd en daardoor kunnen wij een constante kwaliteit van onze premium frituuroliën waarborgen.

GERLICHER – SMAKELIJKER. GEZONDER. BETROUWBAARDER

Onze klantervaringen

GERLICHER premium frituuroliën bestaat al meer dan 35 jaar. We mogen 18.000 tevreden horeca ondernemers tot onze klanten rekenen en dat aantal stijgt dagelijks.