Het is onze taak om altijd het beste product aan onze klanten te leveren – afgestemd op de geselecteerde voedingsmiddelen en toepassingen

030 307 4032
contact@gerlicher.nl
Volg ons op Instagram
Search
Title Image

Verklaring van de directie

Home/Onze directie/Verklaring van de directie
GERLICHER

Verklaring van de directie

Wij als directie staan 100 procent achter het merk GERLICHER en wij streven ernaar om beslissingen te nemen die een positieve impact hebben op onze onderneming, onze klanten, onze werknemers en het milieu. Ons doel is de huidige eisen die aan onze branche gesteld worden te combineren met onze verantwoordelijkheid voor toekomstige generaties. Daarom leggen wij bijzondere nadruk op duurzaamheid, klantentevredenheid, werknemerstevredenheid en innovatieve bedrijfsontwikkeling.

WAAROM ``DUURZAAMHEID``?

OMDAT HET BELANGRIJK VOOR ONS IS!

Wat betekent duurzaamheid voor ons? In één zin samengevat: verantwoordelijkheid nemen voor eigen daden – economisch, ecologisch en sociaal. Dit is een uitdaging, maar tegelijkertijd een unieke kans om onze gemeenschappelijke toekomst actief vorm te geven.

Voor ons betekent dit, dat in alle bedrijfsprocessen rekening wordt gehouden met de bescherming van het milieu: Wij besparen op hulpbronnen door recycling, zorgen voor een duurzame productie en vermijden afval door gebruikte grondstoffen te recyclen. Onze gepatenteerde FATBACK®-cyclus bespaart meer dan 22.000 ton CO2 per jaar. Dit staat gelijk aan de uitstoot die een auto in ruim 2.700 ritten over de hele wereld zou veroorzaken – daar zijn we trots op!

WAAROM ``KLANTTEVREDENHEID``?

OMDAT DE KLANT BIJ ONS ALTIJD OP DE EERSTE PLAATS KOMT!

Voor ons is een goede en uitgebreide klantenservice van groot belang. Daarom hebben wij, in tegenstelling tot de meeste van onze concurrenten, accountmanagers in dienst, die zich ter plaatse en persoonlijk met onze klanten en hun wensen bezighouden. Bovendien staan onze vriendelijke medewerkers van de binnendienst altijd klaar om u te helpen: een telefoontje is voldoende!
Om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken, leveren wij onze producten naar wens in de keuken, in de kelder of op een andere opslagplaats.

WAAROM ``WERKNEMERS TEVREDENHEID``?

OMDAT HET NIET WERKT ZONDER TEAMWORK!

Wij weten dat wij onze onderneming niet kunnen runnen zonder de daadkrachtige ondersteuning van ons team. Daarom is de tevredenheid van alle werknemers in de GERLICHER-familie heel belangrijk voor ons. Een prettige werksfeer, toekomstgerichte ontwikkelingsmogelijkheden, een eerlijke beloning en regelmatige feedback horen daarbij, net als gezamenlijke teamuitjes.
Bovendien hebben wij het tot onze missie gemaakt om onze banen veilig te stellen door middel van optimale bedrijfsvoering. Wij hebben dit bijvoorbeeld kunnen aantonen tijdens de Covid 19-pandemie, waarbij geen enkele werknemer werd ontslagen wegens de moeilijke situatie voor de hele sector.

WAAROM ``INNOVATIEVE BEDRIJFSONTWIKKELING``?

OMDAT WE VOORTDUREND WILLEN VERBETEREN!

De basis van ons bedrijfsmodel – eigen productie, eigen recepten, strenge kwaliteitsbewaking, gepassioneerde verkoop, individueel advies, klantgerichte leverings- en ophaalservice – waarborgt het succes van onze onderneming. Toch zijn wij er ook van overtuigd dat er ruimte is voor voortdurende verbetering van onze bedrijfsprocessen, waardoor wij een nog betere partner worden.
Onze horizontale organisatie en korte lijnen binnen het bedrijf, evenals intensief contact met klanten met de bijbehorende feedback, stellen ons in staat innovatieve ideeën van onze medewerkers en klanten te implementeren. Wij willen met name de mogelijkheden van de digitalisering benutten: onlangs hebben wij onze website herzien en digitaliseren we veel van onze interne processen. Bovendien hebben wij een smartphone Bestel App ontwikkeld en werken wij momenteel aan de ontwikkeling van een onlineshop om onze klanten ook digitale bestelmogelijkheden te bieden.